mamaplus

Un bebeluş de trei luni a fost sfâșiat de câinele familiei în timp ce dormea

0
//
09.06.2021

O fetiță în vârstă de trei luni, ucisă de câinele familiei, a fost descoperită de mătușa ei care a mers să o verifice dacă doarme. Femeia a descoperit că bebeluşul suferise răni ce aveau să se dovedească a fi mortale.

Mia O'Connell, din satul Clashmore, Irlanda, se afla în dormitorul ei, în momentul în care câinele a atacat-o, în primele ore ale dimineții de luni. Bebelușul, care s-a născut în luna februarie, a suferit răni grave la nivelul capului, înainte de a fi descoperită de mătușa ei la ora 2 dimineața.


Doamna Wood, care are în jur de 20 de ani, și bunicii Miei, erau toți jos când a avut loc atacul. Poliția și paramedicii l-au tratat pe copil la fața locului, înainte ca bebeluşul să fie dus de urgență la spitalul universitar din Cork, la aproximativ 40 de mile distanță. Copila a fost declarată moartă la spital, după ora 3.15 am. Polițiştii continuă investigațiile în acest caz.

Potrivit informațiilor, se pare că familia s-a mutat recent din Youghal, un oraș de pe malul mării. O vecină a spus că o văzuse pe Mia împreună cu câinele și cu bunica ei chiar cu o zi înainte de atac. Un alt rezident a declarat: ”Auzi acest lucru la televizor, dar nu te aștepți să se întâmple aici. Există aproximativ 1.800 de oameni în această zonă. Este un loc mic. Toată lumea îi va sprijini și va face tot ce poate pentru ei.”