mamaplus

Un bebeluș de patru luni, abandonat. Mama l-a părăsit și a plecat în lume cu tatăl copilului

-
//
18.02.2020

Un bebeluş de numai 4 luni a fost abandonat în doar câteva zile atât de tată, cât şi de mamă. Femeia, care fusese internată într-un centru maternal cu micuțul, şi-a părăsit copilaşul şi a plecat în lume cu tatăl lui.

Bebeluşul şi mama fuseseră aduşi în urmă cu două zile într-un centru maternal din Hunedoara, după ce micuțul fusese furat apoi abandonat în brațele polițiştilor de tatăl său, care a spus că nu poate să-l crească. În ziua următoare, mama copilului a plecat pur şi simplu din centrul maternal, cu tatăl copilului, amândoi lăsându-şi bebeluşul în voia sorții.

Vizitată de tatăl copilului în centrul maternal, unde fusese internată de autorități împreună cu bebeluşul de 4 luni, tânăra a plecat pur şi simplu cu bărbatul din centru, lăsând în urmă copilaşul. Niciunul din ei nu l-a vrut, femeia spunând ferm că nu vrea să mai rămână şi chiar a semnat un document prin care renunță la bebeluş, informează opiniatimisoarei.ro.

„A refuzat serviciile oferite în centrul maternal și a solicitat o măsură de protecție pentru copilaș”, precizează şi purtătorul de cuvânt al DGASPC Hunedoara.

Imediat, Protecția Copilului Hunedoara a început demersurile pentru ca bebelușul să fie preluat de colegii lor de la Arad, județul de proveniență al mamei, unde să ajungă în grija unui asistent maternal profesionist.