mamaplus

Un bebeluș de cinci luni a murit subit. Mama lui nu era acasă în acele momente

-
//
11.07.2022

O mamă îngenuncheată de durere a făcut o serie de mărturisiri emoționante despre momentul în care a primit apelul care avea să o anunțe că băiețelul ei de cinci luni a fost găsit mort.

Tânăra mamă, care mai are alți doi copii, unul dintre ei fiind sora geamănă a lui Benji, nu era acasă în momentul în care s-a petrecut tragedia. Aceasta a primit un apel din partea soțului, iar când a răspuns bărbatul a anunțat-o că băiețelul lor a fost găsit fără suflare în pătuț. Tatăl copilului era acasă împreună cu mama lui, bunica lui Benji, în clipa în care au făcut descoperirea macabră.

În ciuda încercărilor disperate ale tatălui de a-l resuscita, copilul de cinci luni nu a mai putut fi salvat. Polițiştii suspectează că ar putea fi vorba despre sindromul morții subite a sugarului.

"Mă durea întregul corp, inima îmi ceda, nu puteam să respir şi încercam să înțeleg ce îmi spunea soțul meu.", a mărturisit femeia pentru presa străină.

Ea povesteşte că era plecată în interes din serviciu, iar după aflarea cumplitei veşti s-a întors de urgență acasă şi a avut un şoc să vadă că strada pe care locuia era plină de maşini de poliție. 

mamaplus