mamaplus

Un bebeluş de 7 luni se află în stare gravă, după ce a fost muşcat şi bătut de propriul tată

-
//
16.06.2020

Un tată din Galați a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a supus bebeluşul la chinuri greu de imaginat de vreun părinte.

Potrivit autorităților, bebeluşul a fost muşcat de bărbat, de mai multe ori, apoi lovit cu putere în zona feței şi toracelui. Micuțul a supraviețuit cumva, însă va purta groanice sechele pentru tot restul vieții.

Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, procurorii au cerut Tribunalului Galați arestarea preventivă a bărbatului, cercetat pentru tentativă de omor şi rele tratamente aplicate minorului.

„Procurorii au probe că, începând din luna mai 2020, bărbatul și-a agresat fiul, un bebeluș de numai 7 luni, prin muşcături şi comprimarea cu degetele în zona feței şi a toracelui. Faptele bărbatului au dus la afectarea integrității fizice şi psihice a propriului copil. Mai mult, în 2 iunie, în timp ce se aflau la locuința din Vădeni, comuna Cavadineşti, județul Galați, bărbatul și-a bătut din nou copilul, cauzându-i un traumatism cranio-meningo-cerebral cu hemoragie care au avut nevoie de 50 – 55 de zile de îngrijiri medicale. Magistrații Tribunalului Galați au aprobat cererea procurului de caz și au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile", informează Mediafax.