mamaplus

Un bebeluș de 7 luni a orbit după ce a căzut cu fața pe un uscător de păr pornit

-
//
07.07.2021

Doi tineri se simt precum „cei mai oribili părinți din lume” după ce fiica lor a suferit arsuri groaznice la cap și la gât, după ce s-a rostogolit în somn și a aterizat pe un uscător de păr. Dannielle și Levi Robbins jucau jocuri de societate cu familia lor în timp ce fetița lor Sienna, în vârstă de șapte luni, dormea pe patul lor dublu. Copila fost sprijinită cu perne, iar părinții se duceau la fiecare 10 până la 15 minute pentru a o verifica, conform DailyMail.

La una dintre vizite, doamna Robbins a auzit uscătorul de păr și a găsit-o pe Sienna pe spate, incapabilă să se miște, cu uscătorul de păr suflând aer fierbinte direct pe ceafă.

"Cumva se rostogolise pe spate și nu se putea întoarce", a spus doamna Robbins. Ea a țipat către soțul ei să cheme o ambulanță în timp ce o dezbrăca și îi ținea capul ars fiicei sale, sub un duș rece.

Sienna a suferit arsuri de gradul al doilea și al treilea pe cap și pe gât, iar medicii își fac griji că părul ei nu va mai crește niciodată în anumite zone.

Copila de șapte luni a orbit timp de trei zile, după ce fața și capul i s-au umflat din cauza rănilor.

Micuța Sienna are nevoie de câte o intervenție chirurgicală la fiecare două zile, timp de cel puțin șase săptămâni, și a suferit deja prima sa operație.