mamaplus

Un bebeluș de 11 luni a ajuns de urgență la spital, după ce a înghițit o pastilă de ecstasy

-
//
10.09.2019

Momente grele pentru o familie de români care locuiește în Spania de 11 ani. Coșmarul pentru părinți a început în urmă cu două săptămâni, când bebelușul lor în vârstă de 11 luni a înghițit o pastilă de ecstasy pe care a găsit-o jos, la locul de joacă aflat în parcul de lângă casă.

mamaplus

Mama copilului a crezut inițial că bebelușul a mâncat cretă. Dar copilul a început să se simtă din ce în ce mai rău și a ajuns de urgență la spital. În urma analizelor, doctorii au stabilit că micuțul a fost intoxicat cu ecstasy, un drog extrem de puternic.

După trei zile în care s-a aflat sub supravegherea medicilor, băiețelul a fost externat, însă părinții au observat că pe fișa copilului, cazul era catalogat drept un risc social.

„În nota scrisă, era evidențiat faptul că suntem români și că o să fie deschisă o anchetă a serviciilor sociale și a poliției”, a spus Andreea, mama bebelușului, potrivit observator.tv.

Părinții au fost vizitați și interogați de serviciile sociale. Apoi, aceștia au fost nevoiți să-și facă testele toxicologice, care au ieșit negative.

Chiar și așa, ei riscă acum să piardă custodia copilului și așteaptă decizia finală a judecătorului.

Sursa