mamaplus

Un bărbat și-a pus capăt zilelor, după ce copiii i-au cerut de mâncare și nu a avut ce să le dea

-
//
22.06.2020

Din neputința de a câștiga suficienți bani pentru a-și hrăni cei cinci copii ai săi, un bărbat și-a pus capăt zilelor. Cei cinci frați sunt acum doar în grija mamei și au rămas și fără puținul pe care tatăl lor îl câștiga ca zilier.

Tragedia s-a produs în urmă cu câteva zile într-un sat din județul Vaslui, România. Vecinii au povestit că bărbatul în vârstă de 33 de ani lucra ca văcar în sat și muncea zi de zi pentru a-și hrăni famiia.

Soția bărbatului și mama celor cinci copii a povestit că în ziua respectivă, soțul ei s-a supărat după ce copiii au început să spună că le este foame, iar ei aveau în casă doar cartofi, însă nicio picătură de ulei sau pâine.

Măcinat de gânduri, tânărul de 33 de ani i-a spus soției că pleacă cu vacile, însă s-a dus într-o anexă a casei și și-a pus capăt zlelor.

Unul dintre copii, în vârstă de numai opt ani, a fost cel care l-a găsit pe bărbat, fără viață, în spatele casei. Medicii sosiți de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

mamaplus