mamaplus.md

Un bărbat din capitală, la un pas de a se îneca într-o baltă de apă

-
//
30.01.2019

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, locuitor al capitalei, a fost la un pas de a se îneca într-o baltă de apă ce s-a format pe strada Otovasca din sectorul Ciocana al capitalei în urma topirii zăpezii. Incidentul s-a produs în dimineața zilei de astăzi.

mamaplus.md

Potrivit Poliției, în acestă dimineață un echipaj a Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă a sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, în timpul patrulării sectorului deservit, aflânduse pe str. Otovasca, au observat un bărbat ce se afla pe suprafața unei stocări de apă formată în rezultatul topirii zăpezii și deteriorării drumului.

Astfel în urma reacționării prompte a polițiștilor bărbatul a fost scos din apă și salvat de la înec, acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 60 ani, locuitor al capitalei.

Forțele de ordine i-au acordat bărbatului ajutorul primar totodată fiind solicitat un echipaj medical. Bărbatul a fost preluat de medici și transportat la Institutul de Medicină Urgentă, pentru acordarea ajutorului medical.