mamaplus

Un bărbat din Cahul și-a violat fiica de 14 ani și și-a snopit în bătaie soția

-
//
06.09.2021

Un bărbat este căutat de oamenii legii, după ce și-a violat fiica și a snopit-o în bătaie pe mama ei, la începutul lunii curente, într-o localitate din raionul Cahul. Femeia l-a denunțat la poliției ieri, 05 Septembrie, iar bărbatul a fugit și se ascunde de organele de drept.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani care, în noaptea de 30 august înspre 1 septembrie, fiind în stare de ebrietate și-ar fi satisfăcut poftele sexuale în formă perversă, cu propria fiică, în vârstă de 14 ani.

Bărbatul ar fi amenințat-o pe fată că o va ucide pe ea, dar și pe mama ei, dacă va povesti cuiva despre coșmarul prin care a trecut. A doua zi, în data de 30 august, bărbatul ar fi snopit-o în bătaie pe fată, dar și pe mama ei.

Fata a spart tăcere și i-a povestit mamei sale despre cele întâmplate, iar abia ieri femeia s-a adresat la organele de drept după ajutor și a înregistrat o plângere pe numele soțului său.

Oamenii legii au inițiat o cauză penală în acest caz în cadrul căreia urmează să stabilească toate circumstanțele. Totodată, bărbatul a fugit de acasă, air în prezent polițiștii din Cahul interprind toate măsurile de rigoare pentru a stabili locul aflării acestuia, cu ulterioara sa reținere.

Cei doi soți sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună doi copii.