mamaplus

Un bărbat a dat vina pe pisică, după ce soția lui a rămas însărcinată

-
//
21.07.2020

Un bărbat a rămas șocat când a aflat că soția lui a rămas însărcinată și a dat vina pe pisică, care s-a jucat cu prezervativele și le-a găurit. Cei doi aveau deja un copil și plănuiau să își extindă din nou familia, dar au renunțat în momentul în care a venit pandemia, conform Daily Star.

Femeia lua pastile anticoncepționale, dar a întrerupt tratamentul și cei doi au început să folosească prezervative. După testul pozitiv, bărbatul a verificat mai bine prezervativele din sertar și a văzut că aveau găuri mici, făcute de gheruțele pisicii.

„Credeam că prezervativul va fi suficient, dar apoi a intervenit pisica noastră. În primele luni după ce am adoptat-o, mă trezeam dimineața și toate dulapurile din bucătărie erau deschise”, a spus bărbatul.

Bărbatul a văzut bucățele mici din ambalajul de prezervativ lângă dulap, dar nu a făcut pe moment conexiunea cu pisica. Abia după trei săptămâni, când soția sa a început să aibă simptome de sarcină, și-a dat seama că pisica se jucase cu toate prezervativele din sertar.

„Dintr-o dată m-a izbit... M-am dus la sertar și toate prezervativele aveau urme de gheruțe și de dinți pe ele”, a spus bărbatul. Cuplul a trecut peste șoc și se pregătește acum pentru venirea pe lume a copilului.

„Abia aștept să îi explic fiului sau fiicei mele că îi datorează existența pisicii”, a spus viitorul tată.

mamaplus