mamaplus

Un băiețel inconștient, plin de răni, necroze și viermi, a ajuns în comă la spital

-
//
28.07.2020

Cazul șocant a ieșit la iveală când un echipaj de medici a fost solicitat să intervină la fața locului. Ehipajul a găsit un copil de 9 ani, inconștient și plin de răni infectate. Potrivit medicilor de pe ambulanță, rănile erau acoperite de viermi și de muște. Medicii de pe ambulanță l-au transportat de urgență la Spitalul Municipal Dej, însă starea lui de sănătate s-a înrăutățit și a fost dus la un Spital din Cluj-Napoca.

„A venit ieri în stare gravă, a necesitat măsuri de Terapie Intensivă și este în continuare internat în Terapie Intensivă. Era cu leziuni la nivelul pielii care au dus la o infecție ce a afectat întregul organism”, a declarat Daniela Dreghiciu, reprezentant al Spitalului de Pediatrie din Cluj-Napoca.

Copilul locuia în casă cu alți trei adulți: bunica, mama și noul iubit al mamei sale, scrie publicația locală Dejeanul. Bunica și mama le-au spus autorităților că băiatul are probleme psihice și că nu s-a mai ridicat din pat de 3 săptămâni.

mamaplus

De asemenea, bunica spune că băiatul este sub tratament, prescris de un medic de familie prin telefon. Poliția a fost sesizat în acest caz, iar „în urma verificărilor efectuate la fața locului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului”, a anunțat IPJ Cluj.

Mama copilului a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Anterior deciziei luate de instanță, femeia fusese reținută pentru 24 de ore de polițiști.