mamaplus

Un băiețel de 7 ani a fost târât într-un șanț și desfigurat de câinele vecinilor

-
//
15.02.2022

Un băiețel în vârstă de șapte ani se află în stadiul de recuperare, după ce a fost atacat de câinele vecinilor, luna trecută, în timp ce cobora din autobuzul școlar. Copilul a suferit răni care au necesitat o intervenție chirurgicală de urgență ce a durat mai mult de trei ore. Polițiştii au făcut acum public cazul copilului.

Connor Landers din Azule, din statul american Texas, a suferit mai multe răni severe la față, cap și corp, după ce a fost atacat de un câine de rasă Mestiff care a reuşit să sară peste gardul casei vecinilor Fotografiile postate pe rețelele de socializare au dezvăluit starea lui Connor, fața şi brațele i-au fost cel mai grav afectate, cu urme de zgârieturi adânci, muşcături și vânătăi.

Băiatul a fost supus unei intervenții chirurgicale reconstructive timp de mai bine de trei ore, fiind nevoie de mai multă muncă pentru a repara leziunile, precum și canalul lacrimal.

Salvat în ultima clipă de o vecină

Proprietarul câinelui, Patti Jean Bell-Neveling, a fost arestat luni cu acuzația de infracțiune de gradul al treilea de atac de către un câine care a cauzat vătămări corporale grave unei alte persoane. Cauiunea stabilită marți a fost de 10.000 de dolari. Câinele implicat în atac a fost, de asemenea, eutanasiat săptămâna trecută, potrivit Biroului Sheriffului din Parker County.

Una dintre vecinele băiatului a asistat la atacul asupra tânărului, fiind alertată după ce câinii ei începuseră să latre. „L-a târât pe Connor, îl trăgea prin șanț până în curtea lui. De fiecare dată când dădeam câinele jos, el se întorcea direct la Connor pentru că plângea. A fost oribil”, a declarat Lorena Parker pentru presa străină.

Medicii anticipează că va avea nevoie de mai multe intervenții chirurgicale pentru a repara leziunile feței sale și pentru a-și repara canalul lacrimal. Va avea nevoie de kinetoterapie pentru a putea scrie și a-și folosi din nou unul dintre brațe. Biroul șerifului din Parker a lăudat-o pe femeie pentru că l-a ajutat ​​pe Connor în timp util și i-a oferit o recompensă de 500 de dolari. Ancheta în curs va fi urmărită acum de către Divizia de Investigații Criminale.

mamaplus