mamaplus

Un băiat de 12 ani a murit electrocutat în timp ce se afla la locul de joacă

-
//
07.09.2021

Sfârşit tragic pentru Adrian, un băiat de 12 ani care a murit electrocutat la joacă. Zmeul pe care l-a înălțat a atins firele de înaltă tensiune. Copilul a fost găsit chiar de propriul tată care a observat că micuțul nu mai ajunge acasă şi a pornit în căutarea acestuia, transmite Daily Star. 

Ajuns lângă un teren din apropiere, bărbatul a zărit copilul, care prezenta arsuri multiple pe mare parte din suprafața corpului. Acestea au fost cauzate în urma electrocutării care a avut loc după ce zmeul pe care băiețelul îl avea a atins firele de înaltă tensiune. Cazul teribil a avut loc în Brazilia.

Copilul era singur acasă şi ieşise să se joace în locul unde obişnuia să meargă de fiecare dată alături de prietenii lui. Zmeul pe care îl avea era realizat din sârmă învelit în nailon, utilizată în mod frecvent pentru gardurile electrice care să țină animalele la depărtare.

Medicii de pe ambulanță, sosiți la fața locului au declarat decesul copilului. Autoritățile au oferit sprijin financiar familiei pentru înmormântarea băiatului.

Salvatorii atenționează părinții să nu-și lase copiii să nu înalțe zmee în preajma liniilor de curent electric. Urmările pot fi fatale.