mamaplus.md

Un băiat de 10 ani a dispărut fără urmă

-
//
26.10.2018

Pe 24 octombrie, Nikita Kucereavţev, un băiat de 10 ani din Tiraspol, a dispărut fără urmă. 

mamaplus.md

Copilul a venit ca de obicei la ore, la școala nr. 17, ulterior, aproape de ora prînzului, a dispărut. Băiatul nu avea lucruri de valoare cu el. Părinții băiatului au anunţat dispariţia copilului.

Potrivit părinţilor, au existat, în trecut, cazuri cînd fiul lor a fugit de acasă. Nikita Kucereavţev este domiciliat la Tiraspol, pe strada Fedko, 28a, apartamentul 144. Vizual, dispărutul arată ca un copil de 10-11 ani, are o conformaţie medie a corpului, o înălţime de 134 cm. Nikita are o față ovală, piele închisă, ochi căprui, păr negru. Caracteristici speciale ale copilului – două cicatrici pe cap a cîte 1 centimetru fiecare.

În ziua dispariției, Nikita purta o cămașă albă cu mîneci lungi și pantaloni negri. În picioare purta pantofi negri. - Dacă dispuneţi de informații despre locul de aflare a lui Nikita Vladimirovici Kucereavţev, vă rugăm să contactaţi poliția, la numărul de telefon "102" în orice localitate Transnistria, 0 (533) 7-83-17, la telefon de încredere al Ministerului Afacerilor Interne al RMN 0 (533) 8-15-29. Solicitarea vine din partea Ministerului Afacerilor Interne al Transnistriei.

Sursa: noi.md