mamaplus

Un artist de la noi, tatăl unui copil de 3 ani, s-a stins din viață fiind răpus de COVID-19

-
//
24.03.2021

O veste cutremurătoare a fost dată în dimineața zilei de astăzi de soția, prietenii și colegii de breaslă ai instrumentistului și compozitorului Dorin Ieșeanu. La vârsta de 33 de ani, bărbatul s-a stins din viață pe patul de spital în urma complicațiilor provocate de virusul de tip nou. Dorin a lăsat în urmă o soție iubitoare și un băiețel în vârstă de 3 anișori.

„Dimineața de azi a început cu un apel de la domnul doctor care ne-a adus o veste groaznic de tristă, care a căzut ca un munte. La vârsta de doar 33 de ani a fost răpus de virus colegul și prietenul nostru Dorin Ieșeanu – un om cuminte, plin de omenie, un familist deosebit, un muzician de excepție care mânuia cu măiestrie o mulțime de instrumente, compozitor, aranjor, sunetist și un mare patriot! A plecat lăsând în urmă o soție iubitoare la fel de talentată și un copilaș care-i seamănă leit. La concertul nostru din 14 februarie „Iubirea va salva lumea”, am împărțit aceeași scenă unde am avut onoarea să fim acompaniați de Dorin la ultimul său concert din această lume. Drum lin spre stele suflet minunat”, a scris interpretul Costi Burlacu pe pagina sa de Facebook.

Moderatoarea Liudmila Belostecinic a lăsat și ea un mesaj dureros pentru colegul său:

”Azi dimineața primesc o veste care m-a ucis sufleteşte, a plecat din viață din cauza unui supradozaj de medicamente în tratarea Covidului un muzician de excepție, un soț exdraordinar şi un tată a unui copilaş minunat - Dorin Leşeanu. Luni a primit testul negativ, urma să ajungă să fie externat, dar la un moment dat se depistează o intoxicație severă de la medicamente incompatibilă cu viața. De ce se întâmplă asta? Pentru că se tratează după protocoale impuse, dar nu după cazuri particulare.”, se arată în mesajul Liudmilei.

Pentru că anul 2020 a fost unul deosebit de dificil din punct de vedere financiar pentru toți artiștii, mai mulți colegi de scenă au inițiat o strângere de fonduri pentru ajutorarea familiei îndurerate.

Donațiile se fac pe card Moldindconbank 4028 1102 6267 2105 Transfer WebBanking sau alimentare card la orice Bancomat CashIN. Beneficiar cont: Lucia Ieseanu

Pentru transferuri în MDL, USD, EUR:
IBAN: MD09ML000002259A49248141
SWIFT: MOLDMD2X
BC „Moldindconbank”S.A

mamaplus
mamaplus