mamaplus

Un adolescent a făcut cel mai frumos gest pentru mama lui, bolnavă de cancer în stadiu terminal. A luat-o la balul de absolvire

-
//
06.03.2023

Un adolescent de 17 ani din SUA a făcut cel mai frumos gest posibil pentru mama lui, bolnavă de cancer în stadiu terminal. A invitat-o la balul său de absolvire, iar ea a acceptat. Toată povestea în articol., scrie qbebe.ro.

mamaplus

Kerry și fiul ei, Dylan au avut mereu o relație apropiată. În 2016, Kerry și familia ei au primit cele mai oribile vești posibile. Femeia a fost diagnosticată cu tumoare pe creier, în stadiu terminal. Medicul a preconizat că mai are de trăit între 9 și 20 de luni. Deci avea mai puțin de 2 ani ca să-și petreacă timpul cu cei dragi.

Imediat după aflarea diagnosticului, Kerry a început tratamentul cu chimioterapie. Într-una din ședințe, fiul său i-a făcut o vizită surpriză. Dylan venise să-și invite mama la balul de absolvire.

Dylan avea în mână o cutie cu gogoșile preferate ale lui Kerry, singurele pe care le putea mânca și care nu îi făceau greață. Așadar, aceasta s-a bucurat când a văzut cutia, însă nu avea habar că bucuria o să devină și mai mare când va vedea ce e înăuntru.

Când a deschis cutia, mama băiatului a văzut un mesaj scris cu glazură de ciocolată. În mesaj scria „Vrei să vii la bal cu mine?”. Impresionată, Kerry a rămas mută preț de câteva secunde. Apoi i-a spus „Nu cred că vrei să mergi la balul de absolvire cu o femeie în vârstă, care nu are păr”. Dar răspunsul lui Dylan a impresionat-o și i-a umplut inima de bucurie. „Merg cu cea mai frumoasă femeie” i-a spus, emoționat, fiul ei.

Răspunsul ei a fost „Da”. Imediat după aceea, Dylan a vorbit cu personalul de la spital, care se ocupa de cazul mamei sale. Împreună, au început să lucreze la pregătirile pentru marea seară, care urma să aibă loc câteva săptămâni mai târziu.

În seara balului, Dylan a făcut totul ca la carte. A închiriat o mașină și s-a dus acasă să o ia pe mama lui. Împreună au pornit, fericiți, spre eveniment.

Când au ajuns acolo, mulțimea s-a dat la o parte ca să le facă loc. Au dansat în mijlocul sălii, pe melodia „The Dance” (Garth Brooks), în admirația tuturor.

Singurul lucru care o deranja pe Kerry în acel moment era că nu o să mai fie în viață suficient timp pentru a dansa cu fiul său și la nunta acestuia. Însă apoi și-a spus „Chiar dacă nu voi fi aici fizic, voi fi cu el în inima lui”.

La finalul serii, Kerry a rămas cu una dintre cele mai frumoase experiențe din viața ei și asta doar datorită fiului ei, căreia îi era profund recunoscătoare.