mamaplus

Un adolescent din Căușeni, căutat de familie și poliție, după ce acum trei săptămâni a ieșit din casă și nu s-a mai întors

-
//
05.11.2020

Clipe de disperare pentru o familie din Căușeni! Un adolescent în vârstă de 14 ani este căutat de rude și poliție, după ce acum trei săptămâni a ieșit din casă și nu s-a mai întors.

Forțele de ordine au fost sesizate la data de 23 octombrie curent, precum că la data de 16 octombrie, adolescentul a plecat din locuința lui din satul Baimaclia într-o direcție necunoscută și nu s-a mai întors. Până acum, nu se cunoaște locul aflării acestuia.

Potrivit poliției, până în prezent sunt demarate un set de măsuri pentru găsirea minorului.

„Angajații Inspectoratului de poliție Căușeni au întocmit un plan individualizat de măsuri, fiind orientat efectivul din toată țara. Au fost audiate rudele, prietenii și cunoscuții minorului, au fost verificate locurile de concentrare a minorilor, stâni, case părăsite, construcții nefinisate” , a declarat ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu.

Totodată, poliția solicită ajutorul cetățenilor și roagă în cazul în care cineva cunoaște locul aflării minorului din imagine, să anunțe imediat la numărul unic 112 sau +37376790300.

Adolescentul ar mai fi abandonat și anterior domiciliul, însă revenea acasă la un interval de timp scurt.