mamaplus

Un actor celebru spune că n-o să-şi vaccineze copiii anti-Covid. “Am nevoie de mai multe informații”

-
//
11.11.2021

Necesitatea vaccinării copiilor anti-Covid provoacă discuții aprinse printre părinți, fie ei celebri sau nu. Celebrul actor american Matthew McConaughey este, înainte de toate, un familist convins care are o opinie fermă legat de vaccinarea copiilor. Actorul de 52 de ani s-a declarat împotriva vaccinării anti-Covid a copiilor, chiar dacă atât el, cât şi soția sa, Camila Alves, şi-au făcut ambele doze.

Tatăl a trei copii cu vârste de 13,11 şi 8 ani, Matthew a declarat că nu susține vaccinarea obligatorie a copiilor: “Am nevoie de mai multe informații legate de vaccin”, a declarat actorul într-un interviu publicat ieri.

Matthew a mai declarat că vaccinarea ar trebui să fie o decizie personală şi nu forțată, iar el şi soția sa au ales să se vaccineze pentru că aşa au simțit. “Eu m-am vaccinat. Soția mea s-a vaccinat. Nu am făcut-o pentru că cineva mi-a spus că trebuie s-o fac. Am ales eu s-o fac.”

McConaughey a făcut aceste comentarii după ce autoritatea sanitară din Statele Unite a aprobat vaccinarea cu serul Pfizer şi la copiii cu vârste curprinse între 5 şi 11 ani.

mamaplus