mamaplus

Ultimele cuvinte sfâşietoare ale unei fetiţe de 5 ani înainte de a se sufoca cu gustarea preferată

-
//
19.03.2023

O mamă îndurerată a dezvăluit ultimele cuvinte pe care i le-a spus scumpa ei fetiță înainte de a se sufoca cu gustarea ei preferată. Samantha Lennon s-a oprit să facă cumpărături rapid, după ce fiica ei Imogen și-a terminat lecția de înot în Canowindra, Australia, pe 16 ianuarie. Nu ştia atunci că ziua avea să se transforme într-o adevărată tragedie, scrie observatornews.ro.

mamaplus

Mama i-a oferit copilului să mănânce în drumul lor spre ferma familiei. Imogen vorbea pe bancheta din spate, înainte ca ea să tacă brusc. Se sufocase cu gustarea. Femeia și-a amintit că s-a întors cu frică după ce fiica ei a strigat-o. "Mamă'', avea să fie ultimul cuvânt rostit de cea mică. A fost cel mai ciudat ''mamă spus vreodată'', a spus doamna Lennon pentru 7News. ''M-am uitat în spate și buzele ei deveniseră albastre pentru că se sufoca.''

Fetiţa a luptat să trăiască, dar a fost în zadar

Se pare că micuţa a murit, după ce jumătate din gustare i-a rămas blocată în gât. Mama a condus cu viteză până la spitalul Canowindra imediat după ce a încercat să-și resusciteze fiica în mașină. Nu au fost disponibile ambulanțe la acel moment și nu era niciun medic la spital. Două asistente și o femeie de la curățenie au încercat să-i elibereze căile respiratorii. În mod tragic, micuța Imogen nu a putut fi resuscitată și a murit, notează Daily Mail.

''Credeam că visez, a fost un coșmar!'', a spus tatăl fetei. ''Dumnezeu a întrebat-o: Vrei aceste aripi frumoase?'' Și ea a spus ''Da'', a fost declaraţia plină de durere a mamei. Casa familiei este plină de amintiri ale lui Imogen: desenele ei pe pereți, jucăriile ei acolo unde le-a lăsat pe masa din sufragerie. Există chiar și un teanc de haine. 

Când au adus cenușa acasă, familia nu a știut la început ce să facă cu ea, dar apoi au știut unde să o pună. ''O avem pe patul ei înconjurată de toate jucăriile ei, așa că este un spațiu sigur, este un spațiu de dragoste'', a spus femeia.