mamaplus

Ultima discuție dintre Andreea Bălan și George Burcea. Ce propunere i-a făcut actorul

-
//
11.05.2020

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit. Artista a depus actele de divorț și în vară, atunci când va avea loc procesul, va fi din nou o femeie liberă.

Cântăreața a mărturisit că nu își mai dorește să se împace cu fostul său soț, mai ales după ce acesta a avut un comportament deviant și a aflat că este consumator de droguri.

Din spusele apropiaților, discuțiile dintre cei doi au apărut în Mauritius, unde plecaseră împreună cu copiii. Actorul ar fi dorit să fie câteva zile doar cu Andreea, fără micuțe, apoi peste situație au venit și alte dialoguri.

„Faptul că s-au dus în Mauritius alături de copii nu i-a căzut tocmai bine lui, fiindcă și-ar fi dorit să fie doar cu Andreea, să aibă câteva zile numai ale lor. Mai mult, acolo, încet-încet, au început discuțiile și George a început să se comporte extrem de rece, era prezent, dar doar fizic, nimic mai mult. La întoarcere, situația s-a înrăutățit”, au dezvăluit surse apropiate celor doi.

I-a propus să stea căsătoriți de ochii lumii

În ciuda neînțelegerilor, artista nu a vrut să divorțeze, încercând să facă tot posibilul pentru a-și salva căsnicia. Cu toate acestea, nu a putut accepta „soluția” găsită de George.

„În momentul în care lucrurile au început să se înrăutățească între ei și artista a adus în discuție separarea oficială, actorul a fost ferm pe poziție. Mai mult, a venit și cu o propunere, și anume, de a sta căsătoriți doar de ochii lumii, în aceeași casă, dar fără a avea o legătură de alt gen, și să se comporte ca doi străini.

Concret, ei să fie separați, dar să nu spună nimănui nimic, din contra, să pozeze în familia frumoasă. Cum era de așteptat, Andreea nici nu a vrut să audă de asemenea „ofertă”, nu i-a venit să creadă așa ceva și i-a arătat bărbatului ușa. A vrut să fie demnă și corectă până la capăt, indiferent de consecințe”, au povestit apropiați de-ai lor.