mamaplus

Trei elevi reținuți şi unul internat la Psihiatrie, după ce și-au bătut crunt colegul de clasă (VIDEO)

-
//
22.09.2021

3 elevi au fost reținuți şi unul a fost internat la Psihiatrie, după bătaia care a avut loc zilele trecute la un liceu din județul Arad, România. În filmarea postată de rețelele de socializare chiar de familia victimei se vede cum un elev este bruscat de un coleg, iar când se apără este atacat de alți 2 și lovit cu pumnii și picioarele, în timp ce alții îi încurajează.

"În baza probatoriului administrat, față de trei minori au fost dispuse măsuri preventive, după cum urmează: minorul de 13 ani a fost internat la Spitalul Județean Arad - Secția Neuropsihiatrie Pediatrică; ceilalți doi minori care şi-au agresat colegul au fost reținuți pentru 24 de ore.

Tânărul care a filmat şi ulterior distribuit imaginile a fost, de asemenea, reținut. În cauză se continuă cercetările pentru săvârşirea următoarelor infracțiuni: amenințare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violențe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova", a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Polițiştii au deschis o anchetă la Liceul "Atanasie Marinescu" din Lipova încă de marți, imediat după ce părinții victimei au postat pe o rețea de socializare filmarea care surprinde agresiunea

Şeful Inspectoratului Şcolar Județean Arad, Marius Gondor, declarase că în şcoală s-a înființat o comisie şi are loc cercetarea disciplinară. 

Atenție! Urmează imagini cu puternic impact emoțional.