mamaplus

Trei copile din Comrat au dispărut fără urmă acum patru zile

-
//
10.08.2021

Două surori de 14 și 16 ani și verișoara lor de 15 ani, din satul Dezghingea, din Găgăuzia, au plecat de acasă săptămâna trecută, pe 6 august, și nu au mai revenit. Acestea sunt căutate de rude, dar și de poliție care a solicitat ajutorul cetățenilor. Dacă dețineți informații despre locul aflării acestora, informați oamenii legii.

Este vorba despre Terzi Elena, născută în 2005, Terzi Tatiana, născută în 2007, care la 6 august 2021, împreună cu verișoara lor Natalia Terzi, născută în 2006, au plecat de acasă într-o direcție necunoscută și nu s-au întors acasă până în prezent.

Solicitată de Replica Media, ofițera de presă a Direcției de Poliție Comrat, Oxana Gețenco, a declarat că la poliție s-a adresat mama celor două surori, care a anunțat dispariția fetelor. Aceasta a prezentat oamenilor legii semnalmentele copilelor:

Terzi Elena - 16 ani, înălțime de aproximativ 1,65 m, constituție slabă, păr scurt, vopsit în culoarea mov-rosiatic. La momentul plecării, purta un trening gri închis și adidași albi.

Tatiana Terzi - 14 ani, înălțime de aproximativ 1,65 m., constituție robustă, păr scurt și blond. La momentul plecării, purta pantaloni scurți gri, un tricou roșu și ghete albe.

Cât despre a treia minoră, Terzi Natalia în vârstă de 15 ani, Oxana Gațenco a precizat că, întrucât aceasta este minoră, datele nu pot fi publicate fără acordul tutorelui, care încă nu s-a adresat. Fata este rezidentă a casei internat.

Dacă aveți informații despre locul unde se află minorelor, Poliția îndeamnă să informați de urgență Inspectoratul de Poliție Comrat la numerele de telefon: 112; 0 (298) 2-57-95, 0 699 11 135.