mamaplus

Trei copii au salvat un nou-născut abandonat într-o cutie pe marginea drumului

-
//
12.01.2022

Un caz tulburător a apărut în presa din Rusia. În noaptea de 7 ianuarie, trei adolescenți dintr-un sat din regiunea Novosibirsk au găsit o cutie în care se afla un nou-născut fără hăinuțe pe el. Băieții spun că acea cutie se afla pe marginea unei șosele, iar în acea seară era un ger cumplit, transmite 1tv.ru.

Salvatorii bebelușului au încercat să oprească un automobil, însă fără rezultat. Unul dintre adolescenți și-a sunat părinții, care au sărit imediat în ajutor și au transportat copilul la spital.

”Nu știam în ce stare era bebelușul, am luat cutia cu noi și am plecat urgent la spital. Micuțul se mișca și încerca să plângă. A fost foarte greu să așteptăm verdictul medicilor, dar într-un final ne-au spus că fetița era perfect sănătoasă.”, își amintește unui dintre adolescenți.

Medicii spun că vârsta aproximativă a fetiței este de trei zile și există o mare probabilitate ca nașterea să fi avut loc în condiții casnice. Una dintre asistentele medicale care are grijă de micuță spune că au ales și un prenume provizoriu pentru fetiță – Sofia.

Copilul a fost transferat la Spitalul Clinic din Novosibirsk, iar oamenii legii au pornit în căutarea mamei. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de ucidere din culpă.

mamaplus