mamaplus.md

Destinații de vis pentru vacanța de iarnă de la Cristina Gheiceanu

-
//
01.11.2018

Încă nu ți-ai planificat vacanța de iarnă, dar vrei să mergi într-un loc de poveste? Cristina Gheiceanu a realizat o listă cu destinațiile în care visează să ajungă anume iarna. Inspiră-te și tu!

mamaplus.md

Laponia, Finlanda – visez demult sa ajung aici, pentru a vedea aurora boreala si pentru a simti o iarna adevarata. Aici, neaparat as dori sa stau cazata intr-un iglu din sticla, ca cel din pozele de mai jos si sa admir aceasta minune a naturii sau de ce nu, dansul fulgilor si imensul covor alb intins pina la orizont. Apoi, ziua sa stau intr-un jacuzzi fierbinte, afara…in mijlocul zapezii. Ahhhh…. Apropo, pentru a ajunge aici puteti lua un bilet de avion spre Helsinki, iar apoi inchiria o masina. Va iesi mult mai ieftin.

mamaplus.md

Hallstatt, Austria – am vazut pe internet o imagine din acest loc si de atunci, tot imi doresc sa jung acolo. Am citit ca e intr-adevar atat de frumos, precum in poze. Mi-ar placea sa ratacesc pe acolo vreo 5 zile, fara internet, savurand un vin fiert!!!

mamaplus.md

Courchevel, Franta – Aici am fost pentru 2 zile, pentru o colaborare, dar mi-a placut atat de mult, incat mi-as dori sa ma intorc, cu Ovidiu si sa ne bucuram de frumusetile locului in doi. Este locul perfect si pentru cei ce schiaza si pentru cei care nu o fac. Este o poveste de iarna, iar daca ajungeti acolo, neaparat sa rezervati o masa, la amiaza la FOLIE DOUCE. E un asa loc, nu am vazut in viata mea. Restaurantul este situat chiar in varful muntilor, iar aici incepe o petrecere de zile mari la amiaza. Lumea danseaza pe mese, se distreaza, mananca gustos si o gramada de animatori, fac o atmosfera de neuitat. Recomand…

mamaplus.md

Insulele Bahamas – aceasta este cu siguranta, destinatia la care visez cel mai mult. Am intrebat persoane care au calatorit foarte mult, sa recomande o singura destinatie si de fiecare data acesta a fost raspunsul. Desigur, pozele confirma acest lucru. Da, vreau sa ma pierd in infinitele nuante de azuriu si sa respirul aerul de Bahamas.

mamaplus.md

Citește articolul integral pe cristinagheiceanu.com