mamaplus

Ce luăm cu noi în vacanță, la mare? Pregătim bagajul familiei împreună

-
//
14.07.2021

În sezonul cald, una din cele mai bune alegeri pentru vacanță este odihna la mare! Dacă merge întreaga familie, cu siguranță că va trebui să pregătiți din timp bagajul de călătorie și trusa de prim ajutor. În continuare vă sugerăm ce să luați cu voi pentru a avea o vacanță memorabilă și confortabilă.

Începem cu obiectele absolut necesare: hainele de sezon. Chiar dacă e vară, o geacă ne poate salva de răcoarea serii, iar încălțămintea comodă ne va duce ușor pașii pentru a studia împrejurimile.

În era digitală n-avem cum să uităm de încărcătoare și bateriile pentru aparatul de fotografiat, pentru că fiecare moment frumos merită să-l păstrăm în albumul de familie.

Tot ce ține de igiena personală sau medicamente personalizate, la fel e un "must have". 

Natura își are momentele ei: mușcăturile de țânțari, inevitabile pe timpul verii, ne pot lăsa zone iritate, roșeață și stare de mâncărime, care îți pot compromite toată vacanța.

Iată de ce, nu uita să pui în trus de prim ajutor aceste preparate farmaceutice:

mamaplus

Traumeel S cremă poate scoate inflamația, durerea și mâncărimea, a calma și a regenera pielea. Preparatul se poate de administrat și în vânătăi, entorse, zgârâieturi (generate de sporturi active – volei sau de sporturi de apă: polo pe apă, alunecat pe pietrele ude etc.) sau pur și simplu o cădere a copilului. Conține componente naturale. Are un efect antiinflamator, analgezic și regenerant.

Comprimate Angin-Heel pot ajuta la eliminarea disconfortului din gât cauzat de băuturile reci sau de înghețată.

Picăturile Nux vomica-Homaccord pot fi utile pentru eventualele tulburări digestive (indigestie, diaree, constipație), care pot fi provocate de noua dietă alimentară (sosuri neobișnuite, fructe de mare, fructe exotice, prăjituri colorate etc.).

Viburcol – pentru călătoriile cu bebeluși. Preparatul, sub forma supozitoriilor, este un remediu pentru a scădea lent și treptat temperatura la copii, dar și să calmeze durerea: poate fi eficient pentru un bebeluș agitat, care are colici ori dureri de la erupțiile dentare.

Dacă avem brusc simptome de răceală, soluția poate fi Engystol. Ca antiviral indirect, dar și ca detoxifiant, Engystol poate fi efectiv în lupta cu virușii și este un preparat pe bază de componente naturale.

Vertigoheel – la zboruri și escaladări. Dacă aveți amețeli la urcare la o înălțime - turn de observare, zbor cu avionul, mers cu mașina sau escaladare montană, un preparat tipic acestei reacții a organismului va fi de un real folos.

Aceste medicamente nu au nevoie de condiții speciale de păstrare (se vor păstra la loc uscat (în cameră, fără frigider), la temperaturi sub 25 °C); pot fi luate atât de adulți, cât și de copii de la prima zi de viață.

Citiți cu atenție prospectele. Excepție face Vertigoheel, care este recomandat pentru copii cu vârsta peste 12 ani și maturi. Le găsiți în aproape orice farmacie și se eliberează fără prescripție medicală.