mamaplus

Tragedie mare: Fiul unui interpret de la noi a decedat la numai 8 anișori

-
//
19.07.2021

Veste cutremurătoare în familia cunoscutului interpret de muzică populară Viorel Cireș. Fiul său în vârstă de numai 8 anișori a plecat la îngeri și a lăsat un gol imens în inimile apropiaților săi. Noutatea tulburătoare a fost dată acum câteva ore pe rețelele sociale de interpreta Lenuța Gheorghiță care spune că nu-și mai poate găsi locul din momentul în care a auzit vestea.

„Toate speranțele au fost spulberate într-o clipă. Puiuțul de băiețel minune Bogdan. Ce tristă e aceasta vara de 2021. Îl pregăteau în toamnă de școală. Mezinul familiei colegului meu Viorel Cires a decedat. Ei cum Doamne părinții să mai trăiască ?
Aveau planuri să-l crească mare și se rugau ca să fie sănătos și să aibă un destin frumos… Nu a fost să fie. Va rămâne pe vecie un puiuț de abia 8 ani ce a zburat la îngeri. Dumnezeu să-l ierte. Putere și condoleanțe familiei. Foarte tragic, foarte dureros.
Aveți grijă și atenție maximă la copiii vostri și nu doar. În aceste momente cuvinte nu mai sunt. Avem cu toții un amar pe suflet și aceeași întrebare. De ce? Cu siguranță dacă s-ar putea aș da și zile din viața mea”, se arată în mesajul publicat pe Facebook de Lenuța Gheorghiță.

Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate.