Trafic suspendat în PMAN pe 31 decembrie

Trafic suspendat în PMAN pe 31 decembrie

-
//
29.12.2017

Traficul rutier va fi suspendat în Piața Marii Adunări Naționale în data de 31 decembrie, începând cu ora 20.00, în legătură cu desfășurarea concertului de Revelion, transmite IPN.

Trafic suspendat în PMAN pe 31 decembrie

Șeful Inspectoratului Național de Patrulare, Livii Baziuc, a specificat în cadrul unei conferințe de presă că șoferii care vor alege să vină la sărbătoare cu automobilul personal îl vor putea parca pe str. Columna, în perimetrul străzilor Bănulescu Bodoni – Pușkin; pe str. Veronica Micle și str. 31 August, în perimetrul străzilor Maria Cebotari – Bănulescu Bodoni; pe str. Mihai Eminescu și str. Pușkin, în perimetrul de al bd. Ștefan cel Mare spre str. Columna.

Concertul de Revelion va începe la ora 22.00, cu recitalul orchestrei Fraților Advahov, alături de soliștii Zinaida Julea și Mihai Ciobanu. Rând pe rând, în scenă vor urca Nelly Ciobanu, Doiniţa Gherman, Diana Brescan, Olia Tira, formația „Catharsis”, Roxana, Ricu Vodă, Cezara, Mariana Mihăilă etc. Trecerea în noul an va fi marcată printr-un foc de artificii. Concertul va dura până la ora 2.00.

Livii Baziuc a sfătuit conducătorii auto să nu consume băuturi alcoolice înainte să urce la volan. Poliția va fi cu ochii pe toți șoferii. Vor fi mobilizate echipaje de patrulare pe traseele naționale și în localități. Atenție prioritară se va acorda zonelor în care au loc cele mai multe accidente rutiere.

Sursa: IPN.md