mamaplus

În toiul pandemiei, la Chișinău troleibuzele circulă arhipline

-
//
16.06.2020

Chiar dacă suntem în plină pandemie de COVID-19, pe străzile din capitală aglomerația nu a dispărut. Mai nou, troleibuzele sunt arhipline ca în vremurile bune, iar zeci de oamenii sunt nevoiți să aștepte în stații pentru că nu mai au loc în transport.

Un caz asemănător a avut loc iei, 15 iunie, pe o stradă din sectorul Ciocana. O femeie a filmat dezastrul care s-a petrecut la o stație de așteptare. Astfel, din spusele ei, troleibuzele circulau o dată la jumătate de oră, iar atunci când veneau erau deja arhipline. Și asta deși potrivit Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică, în troleibuze nu trebuie să se afle mai mult de 40 de persoane.

”Asta s-a întâmplat ieri, la orele 16:00, după ce s-a pus un program special al transportului public. Și stațiile sunt pline de oameni", a mai spus autorul filmulețului.

Reamintim că după ce ieri 15 iunie, transportul public a circulat într-u regim special, de astăzi 16 iunie, troleibuzele și autobuzele din municipiul Chișinău revin la programul de până la anunțarea stării de urgență. Sâmbătă și duminică, acesta va fi sistat deocamdată. Purtarea măștilor în transportul public este obligatorie.