mamaplus

Tobogan periculos în centrul Chișinăului! Un bărbat și un copil s-au ales cu traumatisme

-
//
23.12.2019

Toboganul amplasat în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), cu ocazia sărbătorilor de iarnă, prezintă pericol pentru cei care intenționează să se dea pe pista caruselului.  Din imaginile apărute azi în mediul online se poate vedea că un bărbat și un copil s-au răsturnat în timp ce se dădeau împreună pe un tobogan. Ambii erau așezați pe un colac gonflabil. Bărbatul a încercat să-și protejeze copilul și s-ar fi ales cu mai multe traumatisme.

„Temporar, activitatea toboganului a fost sistată. Va fi constituită o comisie de către Primăria Chișinău care va investiga toate circumstanțele acestui caz. Mâine la ora 10:00 ne vom întâlni cu agentul economic, care la acest moment ne-a prezentat actele ce demonstrează că toboganul este sigur”, a declarat viceprimarul capitalei, Angela Cutasevici.

Întrebată cum se întâmplă că pe de o parte toboganul este sigur, iar pe de altă parte asistăm la faptul că oamenii care doresc să se dea pe pista caruselului se aleg cu traume, Angela Cutasevici a declarat că în acest caz trebuia de respectat tehnica de securitate.

Totodată, șefa Direcției cultură a Primăriei Chișinău, Steluţa Mitriuc, a spus că toboganul urmează a fi scos din PMAN.