Tinerii care au pictat Scara trandafirilor au fost premiați

Tinerii care au pictat Scara trandafirilor au fost premiați

-
//
11.12.2015

Tinerii care fac parte din grupul de activiști „Orașul meu" recent au fost premiați laFestivalul Voluntarilor 2015. Aceștia au fost desemnați drept cel mai activ grup de inițiativă urban, informează NOI.md.

Tinerii care au pictat Scara trandafirilor au fost premiați

Tinerii care au hotărît să schimbe în bine părerile despre Chișinău, realizînd un șir de proiecte, au fost răsplătiți pentru munca depusă, în cadrul Festivalului Voluntarilor 2015. Acest fapt i-a motivat și mai mult și acum vor implementa lucruri frumoase în capitală cu o mai mare încredere.

„Acest premiu pentru noi este o recompensă veritabilă pentru tot ce am făcut anul acesta. Pe lîngă schimbările fizice, am schimbat și conceptul de voluntariat clasic care există în Moldova și am inspirat tinerii să contribuie la dezvoltarea comunității lor", a declarat liderul grupului, Adrian Pleșca, pentru NOI.md.

„Sîntem flatați și chiar onorați că am primit acest titlu și, cu siguranță, ne vom continua activitățile deja la un nou nivel pentru a avea un oraș mai bun. Un oraș pentru tineri", a conchis Adrian.

Reamintim că voluntarii proiectului „Orașul meu", în toamna anului curent, au reamenajat „Scara Trandafirilor", aflată în Parcul „Valea Trandafirilor", aceasta urmînd să ajungă cea mai lungă scară pictată din lume.

Sursa: www.noi.md