mamaplus

TikTok-uri la volan: Șoferița unui troleibuz din Chișinău, concediată

-
//
14.06.2024

O șoferiță de troleibuz a fost concediată de Î. M „Regia Transport Electric Chișinău” după ce s-a filmat de mai multe ori cum conduce vehiculul, dar și cum își petrece timpul la muncă, iar imaginile video erau postate pe pagina sa de TikTok.

mamaplus

În imaginile video pe care femeia le publica se poate observa că aceasta este o mare amatoare a aplicației TikTok și are o obsesie în ceea ce privește realizarea videoclipurilor și publicarea lor în mediul online, transmite Știri.md.

Astfel, în unul dintre videoclipuri se observă cum femeia se află la volanul unui troleibuz, iar periodic își întoarce privirea spre telefon pentru a vedea dacă înregistrarea continuă, astfel punând în pericol viața pasagerilor.

Într-un alt videoclip, femeia se afișează în salonul troleibuzului și, fiind în pauză de masă, a hotărât să facă mișcare. Mai exact, șoferița a încercat să facă ridicări la bară fixă și pentru că nu se afla pe un teren special amenajat, ea a folosit bara destinată pasagerilor pentru siguranță în timpul călătoriilor.

Totodată, vizualizând și celelalte videouri publicate, ne dăm seama că femeii în place să danseze, filmându-se de mai multe ori, fie în salonul troleibuzelor, fie în apropierea lor, cum se mișcă pe unele piese ale unor artiști ruși.

Contactată de Știri.md, purtătoarea de cuvânt a Î. M „Regia Transport Electric Chișinău”, Felicia Rusu, a declarat că femeia a fost avertizată de mai multe ori, însă aceasta a refuzat să respecte obligațiile la muncă. Respectiv, din acest motiv, femeia a fost concediată.

„Î. M „Regia transport electric” s-a autosesizat pe marginea acestui caz și a celor precedente cu implicarea dnei conducătoare de troleibuz. Aceasta a fost avertizată și instruită de nenumărate ori despre necesitatea respectării cu strictețe a obligațiunilor funcționale. În rezultat, în urma neglijării cerințelor impuse, a fost demisă din funcție”, a declarat Felicia Rusu.