mamaplus

Tik Tok a mai făcut o victimă: o copilă de 12 ani a fost găsită fără suflare în baie

-
//
15.03.2021

Provocarea "jocul cu eşarfa" de pe TikTok a făcut o nouă victimă în Italia. O fetiţă de 12 ani a fost găsită fără suflare în baie, cu cordonul de la un halat în jurul gâtului. Rudele fetei sunt şocate şi spun că aceasta le-a spus zilele trecute că are planuri mari pentru viitor.

Jocul cu eşarfa” sau “blackout challenge” este o provocare de pe TikTok în care copiii își ţin respirația până când leșină pentru a experimenta senzații puternice. Aceste jocuri provoacă în fiecare an accidente, unele dintre ele fatale.

Tragedia a avut loc duminică, 14 martie în Borgofranco di Ivrea, Italia. Copila, în vârstă de 12 ani, a fost găsită moartă în baie cu cordonul de la un halat înfăşurat în jurul gâtului.

"Nu am știut nimic. Nu ştiam că ea participa la acel joc. Ştiam că Antonella intra pe TikTok pentru coregrafii, pentru a se uita la videoclipuri. Dar cum mi-aş fi putut imagina această atrocitate?”, a declarat tatăl fetiței.

Reamintim că în luna ianuarie un caz similar a avut loc în Italia. O copilă în vârstă de 10 ani, care participa la o ”blackout challenge” pe TikTok a fost găsită fără suflare în baie, după ce și-a legat o curea în jurul gâtului cu scopul de rămâne fără răsuflare cât mai mult timp.