mamaplus.md

Terifiant! Unui copil i-a explodat scutecul

-
//
21.01.2019

Incident neplăcut pentru un copil de aproape doi ani, dar și pentru părinții acestuia. În timpul nopții, bebelușului i-a explodat scutecul. Tatăl său, din suburbiile estice din Sydney, a declarat pentru dailymail cât este de dezamăgit de compania producătoare de scutece deoarece copilul său a fost acoperit cu cristale de gelatină periculoase.
 

mamaplus.md

Imaginea îl arată pe cel mic plâns, în casa lui din Randwick, după ce tatăl său de 36 de ani, a descoperit că scutecul a fost dezintegrat peste noapte.

Designerul grafic a apelat la social media pentru a-și exprima îngrijorarea după ce a descoperit că scutecele de 30 de bucăți au trecut și s-au scurs până la pieptul fiului său după numai șapte ore de uzură.

Părintele a declarat pentru thesun că el a fost un client loial al companiei producătoare de scutece. 

"A fost foarte supărător să-mi găsesc copilul așa. Pur și simplu au explodat cristalele din interiorul lui! Copilul a fost umed până la piept toată noaptea. Este absolut inacceptabil faptul că a trebuit să experimenteze acest lucru ca să nu mai vorbim cât este de periculos. Cine știe ce au pus în acele cristale.

Sursa