mamaplus

Terapie prin frig. Interpretul Costi Burlacu: „Cine-și mai călește copiii astfel?”

-
//
01.02.2021

Chiar dacă s-a lăsat un pic așteptată, iarna cu fulgi a venit și în acest an. Zăpada s-a dovedit a fi prilej de bucurie pentru toți copiii care s-au grăbit să iasă la săniuș alături de părinții lor.

De curând, interpretul Costi Burlacu a publcat într-un Instastories o fotografie care ne-a captat atenția. În imagine, el apare alături de mezina sa, Ioana, pe care o  ține în brațe, în timp ce stă așezat pe zăpadă. Se pare că cei doi au hotărât să-și întârească sistemul imunitar prin expunerea la frig.

mamaplus

„Cine-și mai călește copiii astfel?”, și-a întrebat urmăritorii artistul.

Eficiența acestei metode de stimulare a sistemului imunitar atât la copii, cât și adulți, e dovedită de o serie de studii ştiințifice. Conform specialiștilor, expunerea la frig ajută la întărirea sistemului imunitar.  Anumite experimente efectuate au arătat că persoanele care fac regulat duşuri reci înregistrează o creştere a concentrației plasmei, a numărului de celule T şi de limfocite.

Cântăreții Costi Burlacu și Corința Țepeș formează o familie de 13 ani. Cei doi artiști cresc împreună două fete: Smaranda și Ioana.