mamaplus

Teo Trandafir, despre fostul său soț: "Un bou"

-
//
17.12.2019

Prezentatoarea TV din România Teo Trandafir a avut o reacție acidă la adresa fostul său soț, Constantin Iosef, cu care a avut un mariaj ce a durat doar șase luni.

Deși nu a dat detalii despre motivul despărțirii de Constantin Iosef și a fost foarte discretă în ceea ce privește căsnicia cu acesta, se pare că recent Teo Trandafir a avut totuși o răbufnire.

“Un bou! Recunosc, am iubit un bou. Ce tâmpită eram! Credeam în iubire pe atunci. Acum toată lumea mă întreabă dacă sunt bine. Da, sunt bine, de când mi-am dat seama că boul e bou”, a declarat Teo Trandafir în cadrul unui interviu.

mamaplus

După separarea de prezentatoarea TV, viața lui Constantin Iosef s-a schimbat radical. Bărbatul s-a mutat înapoi în Franța și s-a căsătorit pentru a treia oară, cu o femeie de afaceri pe nume Manuela, care a fost prima și marea lui dragoste încă de la vârsta de 18 ani. De asemenea, și aspectul său fizic este diferit. Fostul soț al omului de televiziune a reușit să slăbească considerabil, ajungând la forma fizică din anii în care era sportiv de performanță.

Reamintim că în anul 2004, Teo a adoptat o fetiță pe care a botezat-o Maia. În luna decembrie a anului 2011, l-a cunoscut pe Facebook pe Constantin Iosef, cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012. Căsnicia a durat numai șase luni, iar pe 17 decembrie 2012 cei doi au anunțat că divorțează, după ce fostul jucător de rugby a părăsit-o înainte de Crăciun.