mamaplus.md

Tatiana Heghea, mesaj emoționant de ziua fiicei sale

-
//
14.01.2019

În familia Tatianei Heghea a fost, ieri, mare sărbătoare. Fiica interpretei, Regina-Raluca, a împlinit 3 anișori. Cu acest prilej, tânăra mămică a publicat pe Instagram două fotografii frumoase însoțite de un mesaj extrem de emoționant.

mamaplus.md

„La multi ani, Regina mamei👑 Acum 3 ani, erau deja peste 41 de saptamini in asteptarea ta🙏 Ne pregateam sa mergem sa uram oamenii dragi, ne gindeam cum sa o facem frumos si extrem de original🥁🥁🥁 Respectiv, la ora 18 eram programata la salon, sa imi improspatez culoarea parului si sa il aranjez frumos🎀 Fiind in scaunul mesterului care ma facea frumoasa, deja realizând ultimele manevre de frumusete, am simtiti niste intepaturi pe care le primeam ca de obicei, cu un soi de zimbet, asa cum primesc orice pe lumea asta mai ciudat si mai nou... Si acum tin minte Ilasku Olya(mesterita):
-Tanea, cronometreaza te rog, astea-s contractii de nastere, fii serioasă, eu stiu🙈🙈 Am cronometrat, deja erau contractii placute din 4 in 4 minute! Am urcat la volan și între timp am sunat medicul: Viorelia Grosu! A zis sa abandonez masina și urgent sa chem ambulanta😂😂😂 Respectiv la ora 22,20, te-am cunoscut, erai... ochii aia negri care m-au privit holbat si in liniste, m-au cucerit din prima secunda... nu o voi uita niciodata... acea privire 😊 Am tresarit de emotie si inima batea cu un ritm alert! Respectiv, tu ai fost cea mai frumoase urare in ajun de sfintul Vasile pentru oamenii dragi si cel mai important... Pentru noi, parintii tai! Te iubim pina la Doamne Doamne și inapoi🙏”, a mărturisit interpreta în descrierea pozei.

Amintim că Tatiana Heghea are 2 copii, motiv pentru care aceasta e mereu împlinită și plină de energie.

La mulți ani! 

Sursa: MamaPlus.md