mamaplus

Tatiana Heghea este însărcinată pentru a treia oară: ”Te așteptăm, pui de om”

-
//
13.04.2022

Interpreta autohtonă Tatiana Heghea a anunțat în această seară că așteaptă al treilea copil, prin intermediul unui mesaj emoționant și profund. Ea a reușit să țină în secret această sarcină și a făcut-o într-un mod atât de iscusit, încât a ajuns la 34 de săptămâni de sarcină fără să trezească suspiciuni în rândul admiratorilor săi de pe rețelele sociale.

Artista a decis să facă marele anunț în stilul ei caracteristic, publicând un filmuleț pe care l-a realizat în timpul călătoriei sale recente în Dubai.

”La ai mei 34 de ani, vreau să vă împărtășesc divina bucurie că sub inima mea deja de 34 de săptămâni duc și crește o nouă viață…. Acum 20 de zile am găsit puterea să îmi adun gândurile, emoțiile, starea mea și să înregistrez aceste confesiuni. A treia experiență de sarcină e categoric despre curaj, despre asumare, despre responsabilitate… Dar mai presus de toate, prioritar și cel mai important este despre acea mare și supremă binecuvântare!”, se arată în mesajul Tatianei Heghea.

Menționăm că interpreta mai are o fiică, Regina-Raluca, în vârstă de 6 ani și un fiu, Arthur-Elisey, în vârstă de 3 anișori.