mamaplus

Tatăl Jannei Friske, despre starea de sănătate a Anastasiei Zavorotniuk: „Doar sarcina a putut să provoace boala”

-
//
24.09.2019

Actrița Anastasia Zavorotniuk a fost diagnosticată cu cancer la creier în stadiu patru. Din aceeași cauză, cu patru ani în urmă, a decedat interpreta Janna Friske. Tatăl regretatei artiste afirmă că boala a fost provocată de sarcină. Janna a născut un băiat perfect sănătos, pe nume Platon.

mamaplus

Odată ce s-a aflat despre maladia Anastasiei, oamenii au observat o mare coincidență cu cazul Jannei Friske, care s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată cu aceeași boală. Tatăl Jannei susține că anume sarcina a provocat boala celor două. 

„Doar sarcina a putut provoca boala Jannei. Am pus cap la cap toate evenimentele, am analizat mult. Cred că anume sarcina și-a spus cuvântul. A fost un imbold pentru dezvoltarea maladiei. Când au adus-o peste două luni la analize, tumoarea era deja de 4 centimetri.”, a povestit acesta.

Părerea acestuia însă nu coincide cu cea a medicilor. În cadrul unei emisiuni televizate, un grup de medici a declarat că sarcina nu poate provoca apariția celulelor cancerigene. În cazul în care tumoarea este deja în organism, în timpul sarcinii aceasta va evolua într-un ritm „nebun”. 

La sfârșitul anului trecut, Anastasia Zavorotniuk, în vârstă de 47 de ani, și soțul ei, dansatorul pe gheață, Piotr Chernishev, au devenit părinții unei fetițe, pe nume Mila. Actrița mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară: Anna și Michael Striukov.

mamaplus