mamaplus

Tânărul de 21 de ani, dispărut acum o lună, a fost găsit mort în apele lacului Ghidighici

-
//
04.03.2019

Tânărul care a plecat de acasă acum o lună de zile și nu a mai revenit, a fost găsit mort. Este vorba despre Dumitru Sandu, în vârstă de 21 de ani, care a dispărut pe data de 29 ianuarie curent.

Cadavrul acestuia a fost descoperit de către un trecător, în după-amiaza zilei de 3 martie, în jurul orei 16:20, în apele lacului Ghidighici. Bărbatul a sunat la poliție și, în scurt timp, oamenii legii s-au deplasat la fața locului.

Pe cadavrul tânărului urme de moarte violentă nu s-au găsit. Dumitru Sandu era unicul copil al familiei și locuia cu chirie într-un apartament din orășelul Durlești, în apropiere de părinți. Preliminar, polițiștii au stabilit că ar fi vorba despre un caz de suicid, după ce tânărul a lăsat un bilet de adio în apartamentul în care locuia: „Nu mă căutați, sunt departe”.

Tânărul învăța la Centrul de Excelență în Economie și Finanțe. Cazul este investigat de către polițiștii de la IP Buiucani, iar aceștia urmează să stabilească ce l-a făcut pe tânăr să recurgă la acest gest extrem.

Sursa