mamaplus

Tânără însărcinată, atacată în plină stradă de un câine. Femeia striga disperată după ajutor

-
//
11.07.2020

Câinii agresivi și periculoși pot avea reacții imprevizibile atunci când sunt lăsați fără supravegherea stăpânilor. O tânără însărcinată în vârstă de 20 de ani a fost atacată în plină stradă de un câine metis, care a muşcat-o de mai multe ori de piciorul stâng.

Cazul a avut loc vineri, 10 iulie, în jurul orei 21.00, într-un oraș din județul Sălaj, România. Victima a fost salvată din colţii animalului de mai multe persoane alertate de strigătele ei de durere şi disperare, fiind mai apoi transportată cu ambulanţa la spitalul din localitate.

Un echipaj de jandarmi, aflat în patrulare, s-a deplasat la faţa locului şi a reuşit să îl identifice pe proprietarul câinelui, un tânăr de 24 de ani, din Jibou. Pe numele acestuia, jandarmii au întocmit acte de sesizare privind săvârşirea unei infracţiuni ce ține de regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi, respectiv neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.