mamaplus

Tânără de 30 de ani, despre povestea de iubire cu un bărbat de 63: „Plănuiam să-l storc de bani, dar am ajuns să mă îndrăgostesc!”

-
//
02.11.2023

Dragostea nu ține cont de vârstă, iar un exemplu în acest sens sunt Carrie Leigh și Randy, care formează un cuplu în ciuda faptului că diferența de vârstă dintre ei este de 30 de ani.

mamaplus

Carrie Leigh, o tânără de 30 de ani, l-a cunoscut pe Randy, în vârstă de 63 de ani, prin intermediul unei aplicații de dating. Avea 27 de ani atunci și, după cum a mărturisit ea, a început să iasă cu el pentru că își dorea să se distreze și, în plus, avea nevoie de bani.

Am crezut că va fi mai mult un fel de tranzacție de afaceri”, a recunoscut Carrie în cadrul seriei de pe Youtube - Love Don't Judge.

Trei ani mai târziu, aceasta nu e mândră că este casnică și creatoare de conținut pe un site de adulți, însă susține că altfel că nu ar putea să câștige suficienți bani pentru a-și susține stilul de viață.

Deși totul a pornit ca o „afacere”, Carrie susține că s-a îndrăgostit de Randy, iar acum sunt de nedespărțit.

„Ce m-a atras la el este că mergea în vacanțe. Prima mea impresie a fost că va fi sursa mea de venit, că îmi va asigura un trai decent”, a mărturisit Carrie, care trăiește în Maryland, Statele Unite ale Americii.

Randy, care are doi băieți mai mari decât Carrie, și-a amintit de primele luni de relație, explicând că aceasta îi scria des doar ca să-i dea bani.

„Mă ruga mereu să-i trimit bani, îmi spunea că nu-i ajung”,și-a amintit el, Carrie confirmând cele spuse, mărturisind chiar că l-a părăsit la un moment dat fără nicio explicație.

”Nu i-am trimis mesaje luni de zile, iar apoi mi-am spus că îmi voi schimba viața, că îmi voi lua un job”, a spus Carrie, potrivit Daily Mail.

Dacă la început au avut o relație la distanță, ulterior, după un an, au ales să se mute împreună.

„Îmi pare rău pentru felul în care m-am purtat, a făcut atât de multe pentru mine, chiar mi-a cumpărat și o mașină”, a spus Carrie, care a recunoscut că s-a îndrăgostit de Randy.

Mi-am schimbat stilul de a gândi, m-am îndrăgostit, îl apreciez pentru ceea ce este. Îmi place că este atent cu mine”, a mai mărturisit Carrie, spunând că, în ciuda faptului că este criticată de mulți oameni pentru relația pe care o are, spune că nu se lasă afectată de mesajele răutăcioase primite pe rețelele sociale.

sursa