Suspendarea traficului rutier pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni

Suspendarea traficului rutier pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni

-
//
04.11.2016

Primăria Municipiului Chişinău informează că sîmbătă, 5 noiembrie 2016, între orele 7.00 și 11.00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, tronsonul cuprins între bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt și str. București.

Suspendarea traficului rutier pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni

Acest fapt este legat de desfăşurarea lucrărilor de defrișare și curăţare a arborilor de către angajații Asociației „Spații verzi”.

Astfel, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuze:

- Rutele nr. 7, 24 și 25 – se scurtează pînă la bd. Renașterii Naționale (Circ);

- Ruta nr. 10 se divizează în două: prima – de la bd. Moscova pînă la bd. Renașterii Naționale (Circ); iar a doua – de la str. Miorița pînă la str. București;

- Ruta nr. 29 se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt, str. Mihai Viteazul și în continuare pe traseul stabilit.

- Ruta nr. 4 se modifică după cum urmează: de pe bd. Constantin Negruzzi pe str. Ciuflea, str. București și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuze:

- Ruta nr. 11 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe str. V. Alecsandri, str. București, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și în continuare pe traseul stabilit.
Microbuze:

- Rutele nr. 127, 129, 138 și 188 se modifică după cum urmează: de pe str. Serghei Lazo pe str. București, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sînt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Sursa: NOI.md