Surprize muzicale de la Larisa Busuioc. Află ce pregătește!

Surprize muzicale de la Larisa Busuioc. Află ce pregătește!

-
//
28.10.2014

Cunoscuta interpretă de jazz, Larisa Busuioc, este în plin proces de creație și pregătește câteva surprize pentru fanii ei.

Surprize muzicale de la Larisa Busuioc. Află ce pregătește!

“La momentul de față sunt în plin proces de creație. Într-o săptămână-două  urmează să înregistrez o nouă piesă, iar foarte curând voi lansa un nou album. Sper că acest lucru să se întâmple până la Revelion”, a povestit interpreta.

Totodată, ea a mărturisit că este norocoasă pentru că lucrează cu oameni deosebit de talentați. “Sunt o norocoasă, căci lucrez cu oameni deosebit de talentați. Din echipa cu care lucrez fac parte compozitorul și interpretul Anatol Lupu, Anișoara Iacub, Veaceslav Dasevschii, Sandu Gorgos. La fel,  am colaborări cu compozitori din afara țării”, a spus Larisa Busuioc.

Întrebată despre duete cu interpreții autohtoni, ea a spus că anterior avea așa gânduri, acum însă nu se gândește.”Dacă voi găsi o melodie scrisă pentru un duet, atunci cu siguranță mă voi gândi. O astfel de idee există, dar e devreme să mă împart cu ea”, a subliniat interpreta.

Sursa