Surioara care a salvat viața unui bebeluș printr-un sărut

-
//
22.02.2019

Un bebeluș a primit sărutul vieții, de la surioara lui răcită. Ceea ce credeau că va fi o simplă răceală, a însemnat, pentru micuțul de doar câteva săptămâni, salvarea, o șansă la viață.

Un bebeluș de doar câteva săptămâni a ajuns de urgență la spital, după ce luase o răceală de la sora lui.

Inițial, medicii au crezut că Niall Parfitt avea bronșită. Doar că simptomele bebelușului nu se potriveau comple acestui diagnostic. Au continuat testele. Îngrijorările le-au fost confirmate, bebelușul avea o malformație congenitală la inimă care îi punea viața în pericol.

Niall a fost transportat de urgență la Londra, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale riscante. Ca printr-un miracol, bebelușul a trecut cu bine peste operație.

„Niall s-a născut în decembrie 2014, avea șase săptămâni și totul era normal, un copil ce părea fericit. Nu avea nicio problemă, dar fiica noastră a avut o răceală puternică. Îl îmbrățișa mereu și îl săruta ca pe o păpușă. I-am zis să nu o mai facă pentru că îi va da răceală. O săptămână mai târziu, Niall se simțea foarte rău și vomita, așa că ne-am dus la medici, unde i-au făcut teste și ne-au spus să mergem la spital, pentru că e suspect de bronșită”, a povestit tatăl bebelușului.

Cum starea bebelușului se agrava, părinții l-au dus de urgență la camera de gardă a spitalului din localitate. Acolo, au primit și vestea că Niall avea o malformație la inimă, ce l-ar putea ucide. 

„Sora lui spune mereu că l-a salvat atunci când i-a transmis răceala, altfel afecțiunea poate nu ar fi fost detectată. Niall ar fi putut să joace fotbal și totul să fie foarte grav”, au povestit părinții celor doi micuți.

Sursa