mamaplus

SuperJOI la Enter – 4 zile cu reduceri de până la 40%

-
//
27.04.2023

Este mult mai plăcut să procuri electrocasnice, atunci când ai ocazia să economisești. De data aceasta, vei avea la dispoziție doar 4 zile  -  de pe 27 până pe 30 aprilie, să beneficiezi de cele mai tari oferte a celui mai mare magazin de electronice și electrocasnice ENTER.

Primăvara aceasta e timpul să faci o schimbare. Bucură-te de ofertele de SuperJOI – timp de 4 zile poți beneficia de reduceri de până la 40% la electrocasnice și gadgeturi. Sună bine nu-i așa? Iar în cazul în care, nu știi ce model de televizor, frigider sau mașină de spălat ai nevoie la moment, atunci, Enter îți face cunoștință cu modelele de top, pentru fiecare categorie:

mamaplus

-    Mașina de spălat Daewoo cu reducere de 1300 lei, la preț nou de 4 499 lei;
-    Frigider Daewoo cu reducere de 2500 lei, la preț nou de 6 999 lei;
-    Aspirator robot Xiaomi Vacuum Mop 2 Lite la preț de doar 2 999 lei

Ce altfel de categorii de produse participă la promoție? Ei bine, să știi că lista este destul de impunătoare! Tehnica încorporabilă, aspiratoare, tehnica pentru casă și bucătărie, notebook-uri și multe altele. În cazul în care tu de mai mult timp ești cu gândul să procuri ceva din lista dată, atunci, mertită să te grăbești.

Accesează site-ul enter.online, fă cunoștință cu caracteristicile modelului ales, plasează comanda, iar noi ți-o livrăm absolut gratuit în orice colț al Moldovei.

Fii gata și nu rata șansa de a profita de ofertele SuperJOI marca Enter!

Baftă!