Ștefan Bănică, emoționat înainte să devină tată a treia oară: „Simt un amalgam de sentimente”

-
//
05.03.2019

Ștefan Bănică Junior are emoții înainte de venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său. Artistul și-a deschis sufletul și a explicat ce sentimente îl încearcă.

Ștefan Bănică Junior așteaptă cu sufletul la gură, dar și cu mari emoții nașterea celui de-al treilea copil al său. Despre soția sa, cântăreața Lavinia Pîrva, dar și despre viitorul bebeluș a făcut declarații artistul pentru cristinastanciulescu.ro.

„Sunt influențat de faptul că soția mea, Lavinia, e însărcinată si, deși aparent nu mă gândesc la ce va fi, mai sunt câteva luni și va apărea bebe cel mic. Simt un amalgam de sentimente, de emoții, de griji. De bucurie, de neliniște… E greu să-ți explic.

Îmi pun problema dacă anul acesta n-ar trebui să o las mai moale cu proiectele mele, cu profesia mea. În același timp, nu prea știu ce înseamnă „s-o las mai moale”…

Îmi aduc aminte de tata care, după ce a făcut unul dintre infarcturi, doctorul i-a zis „să o lase mai moale cu meseria”. Și el i-a zis, „dar dumneata o lași mai moale când operezi?” Și doctorul n-a știut ce să răspundă.

„S-o las mai moale” înseamnă să fiu mai puțin implicat? Sau să fac lucrurile cum trebuie și când le termin „să mă scot din priză”? Dar eu nu sunt un ștecher!”, a afirmat Ștefan Bănică Junior.

Ștefan Bănică Junior este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din industria muzicală din România. În plan personal, acesta a fost căsătorit de două ori, cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Artistul are doi copii, Radu și Violeta. În prezent, Ștefan Bănică este însurat cu cântăreața Lavinia Pîrva, cei doi urmând să devină părinți anul acesta. 

Sursa