mamaplus

Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu fiica lui: „Cred că Andreea a omis să spună...”

-
//
25.11.2019

Ștefan Bănică și Andreea Marin au avut un mariaj frumos, care însă s-a încheiat. Din dragostea celor doi a rezultat Violeta, fetița pe care Bănică Jr. o ia cu el peste tot. Artistul a vorbit recent despre relația pe care o are cu fiica sa Violeta.

Cântărețul a ținut să precizeze că are o relație foarte bună cu fiica lui și a ales să nu o expună la TV. La fel ca și Andreea Marin, care a repetat în numeroase rânduri că nu își dorește ca Violeta să devină subiect de presă și că vrea să o țină departe de public.

„Copiii sunt prioritatea mea indiferent ce se întâmplă cu viața mea. Faptul că nu apar la televizor cu ce fac eu alături de copiii mei, cum îmi petrec timpul cu ei, ce cadouri le fac nu înseamnă că nu sunt un tată bun”, a declarat Ștefan Bănică într-o emisiune TV.

El a mai dezvăluit că este prezent în viața fiicei sale și nu ratează niciun eveniment deosebit. Violeta are parte de toată atenția tatălui ei.

„Eu petrec foarte mult timp cu fiica mea. De Sfânta Ana, Violeta a stat cu mine toată ziua, iar la ziua ei am fost prezent. Cred că Andreea a omis să spună că eu am stat cu fiica mea de ziua ei. Fetița mea trebuie să se simtă bine şi ştie de ce eu nu am mai mers şi la mall. Violeta vine la mine permanent”, a mai spus artistul.