mamaplus

Soția lui Jamie Oliver își dorește al șaselea copil, la 46 de ani: ”Am suferit cinci avorturi spontane”

-
//
10.08.2021

A trecut prin cinci pierderi de sarcină traumatizante. Şi totuşi, Jools, soția în vârstă de 46 de ani a celebrului chef Jamie Oliver, nu vrea să renunțe în ruptul capului la visul de a avea şi al şaselea copil. Nimic nu-i stă în cale. Chiar dacă ea şi Jamie au deja o familie numeroasă şi s-ar fi putut opri: sunt părinții a cinci copii - Poppy, de 19 ani. Daisy Boo, de 17 ani. Petal Blossom, de 12 ani, Buddy, de 10, şi River, de 5.

Extrem de sinceră, Jools a povestit pentru The Mirror despre pierderile ei de sarcină, mărturisind că la a doua, a crezut că va muri, atât de rău i-a fost.

”Dacă aş fi rămas acasă, dacă nu m-aş fi dus la spital, nu cred că aş fi supraviețuit la cât sânge am pierdut. Totul părea scena unei crime. Nu puteam merge, m-au dus în scaunul cu rotile”, a spus ea.

Cu aceeaşi ocazie, Jools le-a încurajat pe femeile care au suferit pierderi de sarcină să vorbească deschis despre traumele lor și a subliniat, totodată, că toate au nevoie ulterior de consiliere psihologică.

În ciuda durerilor îndurate, soția lui Jamie nu vrea să renunțe la ideea de a avea şi al şaselea copil. La 46 de ani, ea spune că se gândeşte să apeleze la fertilizarea in vitro. Mai mult decât atât, dorința ei pare a fi unilaterală.

Întrebat încă din 2018 despre al şaselea copil, Jamie Oliver a răspuns: „Am mai încercat de câteva ori să mă opresc, dar nu mi-a ieşit. Chiar nu mai ştiu ce să răspund. Intenția mea este să nu mai fac niciun copil, dar soția mea s-ar putea să fie de altă părere“. 

mamaplus