mamaplus

Sora mai mică a lui Kate Middleton așteaptă cel de-al doilea copil

-
//
17.12.2020

Pippa Middleton, sora mai mică a lui Kate Middleton, este însărcinată. Prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis vor avea un nou verișor, pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

Pippa și soțul ei, James Matthews, au dat întregii lumi vestea cea mare.

„Pippa și James sunt încântați, este o veste fantastică pe fondul unui an dificil. Întreaga familie este încântată", a declarat o sursă pentru Page Six, primii care au raportat știrea.

Pippa, în vârstă de 37 de ani, și James, în vârstă de 45 de ani, au adus pe lume primul lor copil - un fiu pe nume Arthur - în luna octombrie a anului 2018.

Pippa călcat pe urmele surorii, în ceea ce privește locul ales pentru naștere. Este vorba despre aripa Lindo a spitalului St. Mary’s, întocmai unde Kate și prințul William i-au întâmpinat pe toți cei trei copii ai lor.

Sora lui Kate s-a documentat și a rămas activă, la fel ca în timpul primei sarcini. Ea și-a continuat un program strict de fitness. Ea a împărtășit faptul că îl antrenează inclusiv pe fiul său Arthur, în vârstă acum de doi ani.

„Acum, când Artuhur are 11 luni și este mai mobil, am încercat să găsesc diverse activități pentru el. Era nevoie de mai mult decât plimbări prin parc cu căruciorul. Sala noastră locală de gimnastică pentru bebeluși a fost salvatoare. Este un spațiu mare plin de distracție, obiecte moi, mingi, leagăne, mini trambuline și multe altele care pot stimula și angaja bebelușii și copiii mici”, mărturisea Pippa în 2019.

Pippa și Jamess și-au unit destinele în mai 2017, la Biserica Sf. Mark din Englefield. Nepotul și nepoata ei regală, prințul George și prințesa Charlotte, au slujit la petrecerea miresei. O sursă a spus anterior pentru revista PEOPLE că Pippa și soțul ei așteaptă cu nerăbdare să se stabilească pentru a putea să „aibă copii și să ducă o viață liniștită”.

O altă veste emoționantă în familia Middleton vine și din partea fratelui lui Kate și Pippa. James s-a logodit anul trecut cu iubita lui Alizee Thevenet și urmau să facă nunta. Din nefericire, planurile le-au fost distruse de pandemia de coronavirus, însă marele eveniment va avea loc în viitorul apropiat.