mamaplus

Soprana Olga Busuioc a devenit mamă pentru prima oară!

-
//
30.04.2021

Artista care ne duce faima țării pe marile scene ale operei internaționale, Olga Busuioc, a anunțat în premieră că a născut acum o lună și este o mămică foarte fericită. Sophia Marlen este un copil mult așteptat și răsfățat de întreaga familie. Olga nu a ezitat să-și împărtășească primele impresii despre noul său statut și ce experiențe a avut în prima lună de când este mamă.

”Ieșirile mele pe o oră sau o oră și jumătate sunt teribile pentru mine. Astăzi am lăsat-o cu bunelul. Ea a fost cuminte și a dormit cu el, dar eu am avut senzația că leșin. Am fost la cumpărături și nu aveam răbdare să ies din magazin, mi se părea o veșnicie. Cu noi sunt părinții lui Dominik cu care noi ne-am integrat din prima zi, dar oricum nu sunt părinții mei, nu este mama mea și e totalmente altă senzație.

Nu realizez că sunt mamă, iar uneori mă sperie gândul responsabilității enorme. Cred că noi toți învățăm. E o perioadă în care noi, mamele, ne redescoperim și înțelegem cât de delicată și cât se sensibilă este această perioadă și cum reacționăm, cât de tare ne schimbăm din momentul când devenim părinți.”, povestește proaspăta mămică.

Deși și-a ținut sarcina în secret, cântăreața de operă a decis să își împărtășească bucuria cu admiratorii și urmăritorii săi de pe rețelele sociale.

Menționăm că soprana Olga Busuioc este logodită cu iubitul ei Dominik și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de el.

mamaplus